Samsung Galaxy S23 Ultra 5G S918B DS (Litt brukt)

8,279kr11,519kr eks. mva.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G S918B DS – det ultimate innen kraft og innovasjon, tilgjengelig i Som ny, A-, B- og C-grad, med 12 måneders garanti.

Nullstill
Produktnummer: SAMSUNG-GALAXY-S23-ULTRA-5G-S918B-DS-5G Kategorier: , ,

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G S918B DS (Litt brukt) – Ultimativ Kraft og Innovasjon

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G S918B DS er flaggskipmodellen som tar mobilteknologi til et helt nytt nivå. Denne litt brukte enheten gir deg alt det beste fra Samsungs innovative teknologi, med et imponerende kameraoppsett, stor skjerm og kraftig ytelse. Perfekt for deg som ønsker en telefon som kan alt, uten å betale full pris. Med Galaxy S23 Ultra får du en smarttelefon som ikke bare presterer på toppnivå, men som også er et bærekraftig valg.

Produktdetaljer

  • Kvalitetsgrad: Tilgjengelig i Som ny, A-, B- og C-grad. A-grad har minimale bruksmerker, B-grad kan ha noen få synlige riper, mens C-grad viser tydeligere tegn på bruk som riper eller små bulker, men funksjonaliteten er upåklagelig.
  • 5G-tilkobling: Nyt uavbrutt surfing, lynraske nedlastinger og streaming i toppkvalitet med 5G-nettverkstilkobling.
  • Kraftig ytelse: Utstyrt med den nyeste Snapdragon-prosessoren og 12 GB RAM, gir Galaxy S23 Ultra deg suveren ytelse, selv for de mest krevende oppgavene, inkludert gaming og multitasking.
  • Stor og skarp skjerm: 6,8-tommers Dynamic AMOLED 2X-skjerm gir en fantastisk visuell opplevelse, med levende farger og knivskarpe detaljer som gjør alt fra videoer til spill enda bedre.
  • Profesjonelt kameraoppsett: Med et 200 MP hovedkamera og avanserte funksjoner som periskopzoom, gir denne telefonen deg muligheten til å ta bilder og videoer i en kvalitet som konkurrerer med profesjonelle kameraer.
  • Batterihelse: Selv om enheten er litt brukt, har batteriet en kapasitet på minst 85%, noe som gir deg pålitelig ytelse gjennom hele dagen, selv ved intensiv bruk.

Miljøvennlig og Økonomisk

Å velge en litt brukt Samsung Galaxy S23 Ultra er et bærekraftig valg som bidrar til å redusere elektronisk avfall og spare ressurser. Du får en premium enhet til en lavere pris, samtidig som du gjør et positivt miljøvalg.

Garanti

Alle våre litt brukte telefoner kommer med 12 måneders garanti. Du har også muligheten til å utvide garantien til 24 eller 36 måneder for ekstra trygghet.

Farge

Beige, Black, Blue, Green, Grey, Lime, Purple, Red

Lagring

256GB, 512GB, 1TB

Tilstand

C-grad, Som ny, A-grad, B-grad

Merke

Samsung

Modell

Galaxy S23 Ultra 5G S918B DS

Serie

Samsung Galaxy S2