Samsung Galaxy S24 Ultra 5G S928B DS (Litt brukt)

Opprinnelig pris var: 10,439kr.Nåværende pris er: 10,039kr. eks. mva.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G S928B DS – det ultimate valget for kraft, stil og miljøbevissthet, tilgjengelig i Som ny, A-, B- og C-grad, med 12 måneders garanti.

Nullstill
Produktnummer: SAMSUNG-GALAXY-S24-ULTRA-5G-S928B-DS-5G Kategorier: , ,

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G S928B DS (Litt brukt) – Det Ultimate Valget for Kvalitet og Ytelse

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G S928B DS er flaggskipmodellen som kombinerer det beste av teknologi, design og funksjonalitet. Nå tilgjengelig som litt brukt, gir denne enheten deg muligheten til å oppleve topp ytelse til en redusert pris, samtidig som du gjør et miljøvennlig valg. Denne smarttelefonen er ideell for deg som ønsker det aller beste innen mobilteknologi, med enestående kamerafunksjoner, stor skjerm og kraftig ytelse.

Produktdetaljer

  • Kvalitetsgrad: Tilgjengelig i Som ny, A-, B- og C-grad. A-grad har minimale bruksmerker, B-grad kan ha noen få synlige riper, mens C-grad viser tydeligere tegn på bruk som riper eller små bulker, men funksjonaliteten er fremdeles på topp.
  • 5G-tilkobling: Få tilgang til lynraske internettforbindelser med 5G, som gjør at du kan strømme, laste ned og surfe uten forsinkelser, uansett hvor du er.
  • Kraftig ytelse: Utstyrt med den nyeste Exynos-prosessoren og hele 12 GB RAM, håndterer Galaxy S24 Ultra de mest krevende oppgavene med letthet, inkludert avansert multitasking og grafikkintensive spill.
  • Stor og imponerende skjerm: Den 6,8-tommers Dynamic AMOLED 2X-skjermen gir en uovertruffen visuell opplevelse, med dype farger og skarpe detaljer, perfekt for alt fra gaming til arbeid.
  • Profesjonelt kameraoppsett: Med et 200 MP hovedkamera, periskopzoom og avanserte fotograferingsfunksjoner, kan du ta profesjonelle bilder og videoer direkte fra mobilen din.
  • Batterihelse: Til tross for at telefonen er litt brukt, har batteriet en kapasitet på minst 80%, som gir deg pålitelig batteritid gjennom hele dagen, selv ved intensiv bruk.

Miljøvennlig og Økonomisk

Ved å velge en litt brukt Samsung Galaxy S24 Ultra bidrar du til å redusere elektronisk avfall og sparer verdifulle ressurser. Samtidig får du en enhet i toppklasse til en mye lavere pris enn om du kjøpte den ny.

Garanti

Alle våre litt brukte telefoner kommer med 12 måneders garanti. Du har også muligheten til å utvide garantien til 24 eller 36 måneder for ekstra trygghet.

Farge

Black, Blue, Green, Grey, Orange, Purple, Yellow

Tilstand

C-grad, Som ny, A-grad, B-grad

Lagring

256GB, 512GB, 1TB

Merke

Samsung