Samsung Galaxy S24 5G S921B DS (Litt brukt)

6,119kr7,479kr eks. mva.

Samsung Galaxy S24 5G S921B DS i Litt brukt kategori – en kraftig, stilig og miljøvennlig smarttelefon tilgjengelig i Som ny, A-, B- og C-grad, med 12 måneders garanti.

Nullstill
Produktnummer: SAMSUNG-GALAXY-S24-5G-S921B-DS-5G Kategorier: , ,

Samsung Galaxy S24 5G S921B DS (Litt brukt) – Som Ny Mobilopplevelse

Oppdag kraften og elegansen til Samsung Galaxy S24 5G S921B DS, nå tilgjengelig i «Litt brukt» kategori. Denne enheten kombinerer banebrytende teknologi med et stilrent design, og gir deg en mobilopplevelse på toppnivå til en redusert pris. Perfekt for deg som ønsker å oppgradere til en toppmoderne smarttelefon uten å tømme lommeboken, samtidig som du gjør et miljøbevisst valg.

Produktdetaljer

  • Kvalitetsgrad: Denne modellen er tilgjengelig i Som ny, A-, B- og C-grad. A-grad har minimale bruksmerker, B-grad kan ha noen få synlige riper, mens C-grad viser tydeligere tegn på bruk, som riper eller små bulker, men fungerer likevel utmerket.
  • 5G-tilkobling: Nyt lynrask internettforbindelse med 5G-støtte, som gir deg høyere nedlastingshastigheter og en sømløs nettopplevelse.
  • Kraftig ytelse: Utstyrt med den nyeste Exynos-prosessoren, leverer Galaxy S24 imponerende hastighet og ytelse, enten du spiller spill, multitasker eller strømmer video.
  • Imponerende skjerm: 6,1-tommers Dynamic AMOLED 2X-skjerm med høy oppløsning gir levende farger og skarpe detaljer, perfekt for alt fra film til mobilspill.
  • Kamera i verdensklasse: Triple kameraoppsett med 50 MP hovedsensor, som sikrer fantastiske bilder i alle lysforhold. Ta profesjonelle bilder uten anstrengelse!
  • Batterihelse: Selv om telefonen er litt brukt, er batteriet fortsatt i god stand med en kapasitet som sikrer deg langvarig bruk uten bekymringer. Batteritilstanden er minst 80%, og du kan stole på at det vil vare hele dagen.

Miljøvennlig og Økonomisk

Å velge en litt brukt Samsung Galaxy S24 er ikke bare bra for lommeboken, men også for miljøet. Ved å gi denne telefonen et nytt liv, reduserer du behovet for å produsere nye enheter, noe som sparer verdifulle ressurser og reduserer elektronisk avfall.

Garanti

Alle våre litt brukte telefoner kommer med 12 måneders garanti. Du har også muligheten til å utvide garantien til 24 eller 36 måneder for ekstra trygghet.

Farge

Black, Blue, Grey, Orange, Purple, Yellow

Tilstand

C-grad, Som ny, A-grad, B-grad

Lagring

128GB, 256GB

Merke

Samsung