Samsung Galaxy A12s A127F DS (Litt brukt)

2,439kr2,679kr eks. mva.

Samsung Galaxy A12s A127F DS – en pålitelig, budsjettvennlig og bærekraftig smarttelefon, tilgjengelig i Som ny, A-, B- og C-grad, med 12 måneders garanti.

Nullstill
Spesialtilbud sammen med Samsung Galaxy A12s A127F DS (Litt brukt)
Opprinnelig pris var: 5,319kr.Nåværende pris er: 99kr. eks. mva.
Produktnummer: SAMSUNG-GALAXY-A12S-A127F-DS Kategorier: , ,

Samsung Galaxy A12s A127F DS (Litt brukt) – Budsjettvennlig og Pålitelig

Samsung Galaxy A12s A127F DS er en prisgunstig smarttelefon som leverer pålitelig ytelse og gode funksjoner for daglig bruk. Nå tilgjengelig som litt brukt, gir denne enheten deg muligheten til å få en solid telefon til en enda lavere pris. Galaxy A12s er perfekt for deg som trenger en enkel, men effektiv smarttelefon uten å måtte betale for dyre toppmodeller, og som samtidig ønsker å gjøre et bærekraftig valg.

Produktdetaljer

  • Kvalitetsgrad: Tilgjengelig i Som ny, A-, B- og C-grad. A-grad har minimale bruksmerker, B-grad kan ha noen få synlige riper, mens C-grad viser tydeligere tegn på bruk som riper eller små bulker, men funksjonaliteten er fortsatt på topp.
  • Ytelse: Med en Octa-core prosessor og 4 GB RAM, kan Galaxy A12s håndtere daglige oppgaver som sosiale medier, streaming, og enkel multitasking med letthet.
  • Skjerm: 6,5-tommers PLS IPS-skjerm gir deg skarpe bilder og klare farger, ideell for å se videoer, surfe på nettet eller spille enkle spill.
  • Kameraoppsett: Quad-kameraoppsett med en 48 MP hovedsensor som lar deg ta klare og detaljerte bilder under de fleste forhold. Perfekt for hverdagsfotografering.
  • Batterihelse: Selv om enheten er litt brukt, har batteriet minst 85% kapasitet, noe som gir deg nok strøm til en hel dag med normal bruk.

Miljøvennlig og Økonomisk

Ved å velge en litt brukt Samsung Galaxy A12s, sparer du ikke bare penger, men bidrar også til å redusere elektronisk avfall og spare ressurser. Dette er et økonomisk og bærekraftig valg som gir deg en pålitelig enhet til en lav pris.

Garanti

Alle våre litt brukte telefoner kommer med 12 måneders garanti. Du har også muligheten til å utvide garantien til 24 eller 36 måneder for ekstra trygghet.

Farge

Black, Blue, White

Lagring

32GB, 64GB, 128GB

Tilstand

C-grad, Som ny, A-grad, B-grad

Merke

Samsung

Modell

Galaxy A12s A127F DS

Serie

Samsung Galaxy A1