Apple iPhone 7 (Litt brukt)

1,959kr2,519kr eks. mva.

Nullstill
Produktnummer: APPLE-IPHONE-7 Kategorier: , ,

Apple iPhone 7

iPhone 7 ble lansert i 2016 og er en flott telefon full av finesser.

Den har en klar og fin retina HD-skjerm med 3D touch som er på 4,7 tommer diagonalt (Dersom du ønsker samme modell, men med større skjerm, så finner du det HER). Oppløsningen på skjermen er på 1334×750 og den har full sRGB-standard, visningszoom og reagerer raskt i bruk.

Hjemknappen er solid og har Touch ID så du kan låse opp telefonen med fingeravtrykket ditt. Forsiden er av glass og baksiden er anodisert aluminium – telefonen er avrundet i kantene og behagelig å holde i hånden.

Hovedkameraet har 12 megapiksler og en lang liste med spesifikasjoner, så her er det bare å glede seg til å ta flotte bilder! Her kan du slå deg løs med både video og panoramafunksjon – selvutløseren er også genial når du helst vil være med på bildet selv.

SIM-skuffen ligger på høyre side og skal romme et 4FF («fjerde formfaktor»)-nano-SIM-kort – på SIM-skuffen finner du også IMEI-nummeret inngravert.

iPhone 7 er en telefon for deg som vil ha mye telefon for pengene, uten at det nødvendigvis må være Apples siste modell.

Farge

Black, Gold, Jet Black, Red, Rose Gold, Silver

Lagring

32GB, 128GB, 256GB

Tilstand

C-grad, Som ny, A-grad, B-grad

Merke

Apple

Modell

iPhone 7

Serie

Apple iPhone 7